Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka klasa jest dobra pod pvp ?

DrewiszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar grać w rappelz i chciał bym zagrać postacią pod pvp i słyszałem że domry jest summoner ale też interesuje mnie archer i tu pytanie które postacie są lepszE ??

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

Archer ma zamrożenie / podpalenie i stuny więc jest dobry .

Osobiście polecałbym warlocka lub żołnierza ( żołnierz pierwszy skill z tarczą )

Opublikowano

a ci przywoływacze to jak się nimi gra ?? i jak się zdobywa te potworki ??

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

Najlepsi :

Summonerzy - Battle Sorcerer, Soul Breeder, Evoker - 2 pety + buffy + własne skille

Łorlok - wyłączanie przeciwnika z walki ( nightmare, itd )

Archer - ktoś tam wyżej opisał, właśnie archera robi się głównie pod PvP

Warlock ( łorlok ) jest najłatwiejszy, nie wymaga skilla.

Archer - nie wiem, nie grałem

Summoner - no tu już trochę skilla potrzeba, bo wiadomo, że mamy 2 pety, które musimy ogarnąć ( leczyć je, buffować, przyzywać nowe, gdy nam znikną )

Summonerzy są oczywiście najciekawsi, ale nie radziłbym Ci ich robić jako 1-2 postaci, ponieważ do ich startu potrzebny jest dobry pet typu Angel, Hawk, Orc, RP & BP w komplecie.

Pety oczywiście muszą mieć lvl 60 +10 ( no bo z niższymi nic poprostu mobom nie zrobisz ).

Ostatni plus przywoływaczy to to, że mogą iść w 2H Staff [ dwu-ręczną różdzkę czyli Matk ( magiczny atak ) i 2h Mace ( dwu-ręczną buławę ).

No, to by było na tyle.

Błędy moje może poprawić jakiś doświadczony gracz, bo dawno poprostu w Rappelza nie grałem.

@EDIT : Zapomniałbym, że pety oczywiście też trzeba odpowiednio ubrać ( nałożyć im itemy ), które tak mało nie będą kosztowały.

Opublikowano

To jaką postać polecicie na pierwszy ogień :D ?? bo myślę nad archerem ^^

dre2.png

Opublikowano

Dla mnie z prosta to wojo dobre skille radzie ci na pvp z dobrym eq i kombinacją skilli które mogą ci pomóc ^^

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

a co archera to na początek będzie bardzo trudno ?? grałem w pare MMO więc mniej więcej wiem co i jak :P

dre2.png

Opublikowano

Ostatni plus przywoływaczy to to, że mogą iść w 2H Staff [ dwu-ręczną różdzkę czyli Matk ( magiczny atak ) i 2h Mace ( dwu-ręczną buławę ).

A evoker ;>? 2x 1h Axe

Iszklasz z postaci związanych z dual summon najlepszy pod PvP jest Evoker związku z stunem na odległość zanim on zejdzie zwierzaki przeciwnika

Magic jak napisałam Warlock

z Wojowników Assassin // Champion

Archer na początku łatwy duży def atak też . . .

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Skoro chcesz archera to bierz archera, nie widzę przeszkód, nie jest ciężki a ma największy DMG ( fizyczny ) no i dużą obronę.

@Nauczycielka, ale evoker ma chyba 90s przywołania 2 petów, a BS i SB mają 120, co daje im znaczną przewage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...